
Çanakkale’de Ritim Rüzgarı: Sol Anahtarı’ndan Unutulmaz Bahar Konseri!
Çanakkale'nin ilk ritim grubu olan Sol Anahtarı, "Bahara Merhaba" konseriyle izleyicileri büyüledi. 700 kişilik salonun hıncahınç dolduğu gecede, 70 kişilik dev ekip performansıyla ayakta alkışlandı.
Kültür Merkezi Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı
Çanakkale’nin müzik kültürüne yön veren ilk ritim topluluğu Sol Anahtarı Ritim Grubu, heyecanla beklenen "Bahara Merhaba" konseri için sahne aldı. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi o kadar yoğundu ki, 700 kişilik salonun kapasitesi yetersiz kaldı. Çok sayıda müziksever, bu eşsiz ritim şovunu salonun boş kalan noktalarında ayakta takip etmek zorunda kaldı.

Protokol ve Vatandaşlar Tek Yürek Oldu
Müzik dolu geceye kentin tanınmış simaları da büyük ilgi gösterdi. Konseri izleyenler arasında; Çanakkale Belediye eski Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye eski Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Sivaslılar Derneği Başkanı Kanber Koç yer aldı.

70 Kişilik Dev Kadro, 3 Farklı Tür
Şef Ömer Aydın yönetimindeki 70 kişilik dev ritim ordusu; arabeskten türküye, poptan güncel eserlere kadar geniş bir repertuvar sundu. Grubun enstrümanlarına hakimiyeti ve şarkılara kattıkları ritmik derinlik, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Sahnedeki enerjiye alkışlarıyla eşlik eden dinleyiciler, baharın gelişini coşkuyla kutladı.
Haber Notu: Çanakkale'de ritim sanatını geniş kitlelere sevdiren Sol Anahtarı Ritim Grubu, önümüzdeki dönemde de farklı projelerle sanatseverlerle buluşmaya devam etmeyi hedefliyor.

