
31 Mart Seçimleri'nden sonra mazbatası geç verilen, daha sonra da YSK kararıyla mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına Çanakkale'de bağış yapıldı.

CHP İl Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen bağış kampanyasında toplanan paralar CHP'li ve İyi Partili yöneticilerinde desteklerinin yapılmasının ardından bugün Ekrem İmamoğlu için açılan hesaplara yatırıldı. Bağış kampanyası İçin CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İyi Parti İl Yöneticileri, Partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdiler.

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Ekrem İmamoğlu'na yapılan bağış ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; "CHP İl Örgütü olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na destek amaçlı, onun kampanyasına destek sağlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Parti Yöneticilerimiz, partililerimiz, belediye başkanlarımız ile İyi Partili yöneticilerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte bağışta bulunacağız. Bildiğiniz gibi kampanya başlatıldığı günden bu yana Çanakkale'de yoğun ilgi vardı. Bu süreç içinde tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

